Ric Oud  Supply Chain & Operations Manager a.i.

"alleen door samen te werken bereiken we de top"

Implementatiemanager

Als implementatiemanager ben ik het aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk dat alle wensen goed terugkomen in het ontwerp. Ik coördineer de werkzaamheden van het ontwerpteam en zorg er steeds voor dat iedereen goed overzicht heeft, met hetzelfde doel samenwerkt en alle neuzen dezelfde kant op staan.  Hierbij bewaak ik de verschillende aspecten en fasen van het proces en creëer de voorwaarden om het project zo optimaal mogelijk te laten verlopen om het gewenste eindresultaat te behalen.

Bij Douwe Egberts was ik lid van het SAP finance projectteam en heb een actieve bijdrage geleverd voor een succesvolle overgang van MFG-PRO naar SAP voor de koffiefabriek in Joure. Bij van der Meulen was ik betrokken bij de totstandkoming van de sales rapportage met behulp van de Marketing Tracker en heb verbeteringen aan de planningstool Slimstock laten doorvoeren. Bij Spanninga heb ik supply chain rapportages ontwikkeld met behulp van Qlikview. Bij Koopmans Meel heb ik gezorgd voor de de totstandkoming van financiële rapportages met behulp van Speedbooks en de inrichting van inkooprapportages middels JD Edwards positieschermen. Bij Huhtamaki werk ik aan het doorvoeren van verbeteringen aan Epicor (ERP) en Preactor (Planning).

Projecten waarbij foutgevoelige en arbeidsintensieve Excel werkzaamheden werden teruggedrongen en de medewerkers meer tijd kregen voor het bestuderen en analyseren van de data  in plaats van met gegevensverwerking bezig te zijn.   

 


E-mailen
Bellen
LinkedIn